Часовщик (chasovschik) wrote,
Часовщик
chasovschik

Еще налоговой пропаганды

But one thing that I didn’t miss was the moment when all the candidates raised their hands, confirming that they felt so strongly about not raising taxes that they would all walk away from a hypothetical deficit-reduction deal that was as extreme as 10 parts spending cuts to one part tax increases.

That moment should tell every voter in America everything about this current crop of Know-Nothings — no person who would take such a stance is fit to be president of the United States or any developed country.

Да как же можно не хотеть повысить налоги? Любой вменяемый президент должен хотеть повысить налоги. Или хотя бы радостно повышать налоги в ответ на требования слева. А человек, который не хочет налоги повышать, в президенты не годится, даже и не думайте.





Опубликовано в Записках Часовщика. Комментировать там снова можно, так что где хотите, там и комментируйте.
Tags: economy, liberals, us politics
Subscribe

  • "Зоология, это зоология"

    Еще один текст с Вокса, который я бы рекомендовал почитать - как в образовательных целях ("как они видят"), так и в развлекательных,…

  • Следующая жертва

    Не успел развеяться дым от выстрела в Адама Толидо, как возникла следующая перспективная история: в Коламбусе полицейский застрелил шестнадцатилетнюю…

  • Из нынешних новостей

    A new bill would add 4 seats to the Supreme Court House committee votes to approve bill that would grant DC statehood Это в комплект к моей…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 5 comments